Szakkörök, tréningek

Kik vagyunk

A Fényközpont Alapítvány tevékenységének szakmai háttérét Várnai Myrtill Adrienne biztosítja, klinikai szakpszichológus, közgazdász, felnőtt és gyermek szakos, integratív terapeuta, a VMI® és Újrahangolás® módszerek, valamint a Sacralux Meditáció™ megalkotója.

Szakkörrel kapcsolatos információk, helyszín, díjak, kapcsolat.​

A szakkör hetente egyszeri, 45 perces alkalmat jelent. A szakkör indítása minimális jelentkezési létszámhoz kötött, ez 5 fő/csoport. A csoport maximális létszáma 8 fő. A csoport feltöltése jelentkezési sorrendben történik.

Szülők, nagyszülők részére szóló tréninggel kapcsolatos információk, helyszín, díjak, kapcsolat

A foglalkozások tervezett tematika alapján kerülnek megtartásra, a következő módon: igazodva a gyermekek szakköri tematikájához, 10 hónapos vázlat alapján jelöljük ki az aktuális témákat.

Kapcsolat Szakkörrel kapcsolatos információk

(helyszín, díjak, kapcsolat)

A szakkör hetente egy alkalommal 45 perces időtartamú, indítása minimális jelentkezési létszámhoz kötött, amely 5 fő/csoport. A maximális létszáma 8 fő, a csoport feltöltése jelentkezési sorrend alapján történik.

A szakkör pontos helyszínéről, időpontjáról az adott intézménnyel (iskola, óvoda stb.) kötött együttműködési megállapodás után küldünk részletes tájékoztatást e-mail-ben. Az elsődlegeshelyszín mindig maga az intézmény, másodlagosan az intézményhez közeli művelődési ház.

A szakkörök tervezett időintervalluma hétfő–péntek 14.00-18.00 óra között korcsoportok szerintilebontásban.

A szakkör havi díja 20.000 Ft/hónap/4 alkalom, vagyis 5.000 Ft/hét/alkalom. A szakköri jelenlét feltétele az első havi részvételi díj megfizetése. A szakkör felépítése igazodik a tanárév rendjéhez, szeptembertől júniusig tart.

A szakkörön résztvevők szüleinek egyénileg egyeztett időpontban konzultációs lehetőséget biztosítunk, melynek keretén belül visszacsatolást adunk gyermekükkel kapcsolatban, valamit az egyéb felmerülő kérdéseket is van lehetőség megbeszélni.

A szakkört vezető tréner adatai (név, telefonszám, e-mail cím) szintén az adott intézménnyel megkötött megállapodás után kerülnek megosztásra elektronikus formában.

Scroll to Top